# nbas_files_without_metadata.json
Disse sedlene ser ikke ut til å være koblet i databasen. De fleste er i katalog 001. En årsak kan være problemer med scanningen i starten. Sedlene kan være scannet på nytt senere og havnet i en annen katalog. Dette er et vanlig problem i seddelarkivet for Norsk Ordbok. 