# Bustadnamnregisteret

## RAW/BSN

### BSN_original.xml
Det opprinnelige datamaterialet


### BSN_Lokasjon.xml
Beriking gjort av språksamlingene

### bsn.csv 
Konvertering av BSN_Lokasjon.xml lastet ned fra vedlegg.uib.
Ser ut til å ha blitt tilført noen feil.