# spacetime-volumes

Eksperiment. Peder, legg inn dine data i en mappe. Du kan bruke Web IDE til å laste opp filer. Eller du kan bruke et program som Visual Studio Code lokalt.

* [ ]  Konvertering mellom shapefiles og geoJSON