# Gnist Crash Course INF101 V22
Filer brukt under kræsjkurs 11.05.22. Filene til eksamen V21 har både et løsningsforslag som ligger i 'solution' for hvert spørsmål, og filene som ble skrevet live under kræsjkurset.
