# Tetris

<img src='images/tetris game.png' alt='image of gameplay' width='400'>

<img src='images/controls.png' alt='pause menu' width='400'>

<h3>Laget som Semesteroppgave 1 i INF101 (objektorientert programmering) ved UiB</h3>

For å kunne kjøre programmet må Java 17 eller senere være installert, følg <a href="https://adoptium.net/">denne lenken</a> og installer <i>Latest LTS Release</i>
<br/>

Når java er installer kan du gå inn på tetris.jar og trykke <i>Download</i>. Når den er lastet ned skal programmet kjøre når du klikker på det (eventuellt java -jar tetris.jar i terminalen).

<br/>
<br/>

<p>For å forhindre plagiat (samme oppgave gis hvert år) publiseres ikke kildekoden.</p>
<p>Laget av Florian ten Napel, koden sist oppdatert 15/3 - 2023</p>