## Dato
8. april

## Tilstede
Alle (Andreas, Ingeborg, Sivert, Eirill)

## Dette møtet
Vi planla hva som skulle ferdigstilles til oblig 3 på fredag (12 april), i tillegg til hvordan vi skulle forbedre tilbakemeldingene vi fikk på oblig 2. 