## Dato
23. april

## Tilstede
Alle (Andreas, Ingeborg, Sivert, Eirill)

## Dette møtet
Dette møtet diskuterte vi hvordan vi skal jobbe for å ferdigstille prosjektet.
Denne uken skal vi jobbe mest med tester og ferdigstille dette. I tillegg skal vi se over litt metoder som kan gjøres gjøres fra public til private og andre slike små ting.  