## Dato
4. mars

## Tilstede
Alle (Andreas, Ingeborg, Sivert, Eirill)

## Dette møtet
I dag jobbet Sivert og Eirill med å implmentere en fiende. Når fienden var på brettet så fikk Eirill den til å gå automatisk mot spilleren. Sivert jobbet med å få implmentert ContactListener i PlayerController. Da skal det kunne være mulig å forbedre kontakten mellom spiller, brett  og fiende. Andreas jobbet med å få animasjon på spillere. Ingeborg jobbet med welcome-meny. 