# Lab 2 (BONUS) - Objekt

## Læringsmål
 * Implementere et objekt
 * Benytte seg av Interface
 * Test-drevet utvikling

## Oppgave
Pål ønsker å utfordre Samsung i hvitevarebransjen. Han har nettopp fullført INF100 og er mer enn klar for utfordringen.
Hans idé er å opprette et digitalt kjøkken (woke) og begynner med et kjøleskap. Så langt har han skrevet et *interface* ``IFridge`` og en rekke tester for forventet oppførsel av en Fridge-implementasjon. Som de fleste sideprosjekt stoppet utviklingen etter kort tid, så Pål trenger hjelp til programmeringen.

**Implementer ``IFridge``.** 
 * Kall klassen ``Fridge``
 * Kjøleskapet skal ha en makskapasitet på 20 FridgeItems.

Implementer én og én metode. Når testen for den aktuelle metoden passerer kan du gå videre til neste metode.

✅ ~Oppgaven er bestått når alle testene passerer (og levert på Codegrade).~ Oppgaven skal **IKKE** leveres på Codegrade.

### Troubleshooting
 * Består ikke testene selv om du mener din implementasjon er riktig? Ta en titt på ``FridgeTest.java`` og se hva testene sjekker. Les dokumentasjonen og testkoden for hva som forventes av koden din.
