# Mitt Program

Ved tilgang på koden trykker ein på "Run" slik at spelet kjem opp. Målet med spelet er å samle penger og ta goombaer. Dette gjerast ved å ved å hoppe på dei. På vegen mot målet kan ein også samle soppar slik at ein får effekten "Super Mario". Med denne kan ein øydelegge mursteinane i spelet. 


(Collision detector was heavily inspired by ChatGPT)

Link til Video : https://youtube.com/shorts/vI6fCAkO1jI?feature=share