# Mitt program
Racing spill hvor målet er å komme så langt som mulig ved å ikke kollidere i hindringer på en evig lang og rett racingbane. Brukeren beveger bilen med piltastene.

Link til video:
https://youtu.be/GWL0e2uezR8

