# Mitt program
Videolink til video: https://youtube.com/shorts/y2Ve1SaIFvQ?feature=share
Se [oppgaveteksten](./OPPGAVETEKST.md) til semesteroppgave 2. Denne README -filen kan du endre som en del av dokumentasjonen til programmet, hvor du beskriver for en bruker hvordan programmet skal benyttes.