# [Semesteroppgave 1: “Rogue One oh one”](https://retting.ii.uib.no/inf101.v18.sem1/blob/master/SEM-1.md)

Dette prosjektet inneholder [Semesteroppgave 1](SEM-1.md). Du kan også [lese oppgaven online](https://retting.ii.uib.no/inf101.v18.oppgaver/inf101.v18.sem1/blob/master/SEM-1.md) (kan evt. ha små oppdateringer i oppgaveteksten som ikke er med i din private kopi).

**Innleveringsfrist:**
* Del A + minst to deloppgaver av Del B skal være ferdig til **fredag 9. mars kl. 2359**. 
* Hele oppgaven skal være ferdig til **onsdag 14. mars kl. 2359**

(Kryss av under her, i README.md, så kan vi følge med på om du anser deg som ferdig med ting eller ikke. Hvis du er helt ferdig til den første fristen, eller før den andre fristen, kan du si fra til gruppeleder slik at de kan begynne å rette.)

**Utsettelse:** Hvis du trenger forlenget frist er det mulig å be om det (spør gruppeleder – evt. foreleser/assistenter hvis det er en spesiell situasjon). Hvis du ber om utsettelse bør du helst være i gang (ha gjort litt ting, og pushet) innen den første fristen.
   * Noen dagers utsettelse går helt fint uten begrunnelse, siden oppgaven er litt forsinket.
   * Hvis du jobber med labbene fremdeles, si ifra om det, og så kan du få litt ekstra tid til å gjøre ferdig labbene før du går i gang med semesteroppgaven. Det er veldig greit om du er ferdig med Lab 4 først.
   * Om det er spesielle grunner til at du vil trenge lengre tid, så er det bare å ta kontakt, så kan vi avtale noe. Ta også kontakt om du [trenger annen tilrettelegging](http://www.uib.no/student/49241/trenger-du-tilrettelegging-av-ditt-studiel%C3%B8p). 
   

# Fyll inn egne svar/beskrivelse/kommentarer til prosjektet under
* Levert av:   *NAVN* (*BRUKERNAVN*)
* Del A: [ ] helt ferdig, [ ] delvis ferdig
* Del B: [ ] helt ferdig, [ ] delvis ferdig
* Del C: [ ] helt ferdig, [ ] delvis ferdig
* [ ] hele semesteroppgaven er ferdig og klar til retting!

# Del A
## Svar på spørsmål
* ...

# Del B
## Svar på spørsmål
* ...

# Del C
## Oversikt over designvalg og hva du har gjort
* ... blah, blah, er implementert i klassen [KurtMario](src/inf101/v18/rogue101/player/KurtMario.java), blah, blah `ITurtleShell` ...
 
