Referat 30.04.2024

Oppmøte: Magnus, Jens, Brage, Lyder, Johannes og Henrik. 

Framgang side sist: Lagt til tester. MVC er ferdig.

Endelig fått på mcv strukturen på plass. Må legge til enda fler tester. Alle må ha fullt fokus på testing framover. prøve seg fram alle sammen. 