Referat 22.04.2024

Oppmøte: Magnus, Jens, Brage, Lyder, Johannes og Henrik. 

Framgang side sist: uppgrade menyen er lagt til. fungere bra med oppgradering av speed og damage.

vi har diskutert opprettelse av ny enemy. Per nå har vi kun redEnemy. vil legge til en blå fiende i tillegg. diskutert litt om hvilke kvaliteter som skal endre hos den. Tenker en som er litt treigere, men mer health og damage. 

Mulig vi må fikse litt på oppsette for view og model før vi opretter denne nye enemyen.