# Labyrinten 2023 finale!

Halla og gratulerer! Du er en finalist i Labyrinten 2023! I dette repoet skal dere kode deres proof-of-concept (PoC) for å løse finaleoppgaven. Dere finner litt eksempelkode i repoet, men det er ikke nødvendig å bruke noe av det i deres PoC!

## Komme i gang 🚀

For å komme i gang med appen må du først kjøre kommandoen

```
npm install
```

for å installere avhengighetene. Du kan så kjøre opp appen med

```
npm start
```

Da er det bare å åpne en nettleser og gå til adressen som er vist under `local` i terminalen.

## Gjøre endringer 👷‍♂️

Hvis du endrer filene i `src`-mappen vil du kunne se endringene oppdatere seg live. Hvis du ikke har vært borti frontend eller react før så hjelper en coach deg gjerne med å komme i gang!

## Heroku 🦸‍♀️

Appen deres kjører også på heroku! Dere finner den på

[https://labyrinten-flodsvin.herokuapp.com/](https://labyrinten-flodsvin.herokuapp.com/)

For å oppdatere appen er det bare å pushe nye versjoner til `main`-branchen av dette repoet. Heroku vil automatisk bygge og deploye den nye versjonen av appen. Hvis koden ikke kjører vil ikke den nye versjonen kjøre. Snakk med en coach hvis dere ikke får oppdateringer ut, så kan vi bistå!
