# Mitt program

Se [oppgaveteksten](./OPPGAVETEKST.md) til semesteroppgave 2. Denne README -filen kan du endre som en del av dokumentasjonen til programmet, hvor du beskriver for en bruker hvordan programmet skal benyttes.

Drag and drop pieces to play :)