1. Vise et spillbrett (rom 1) - rutenett. 
2. Vise kararakter på spillbrett. 
3. Kunne flytte karakter. 
4. Karakter interagerer med terreng.
5. Hinder.
6. Spiller dør om den treffer hinder/hopper ut av skjerm. 
7. Mål for spillbrettet - å komme til neste rom-spillbrett. 
8. Start-skjerm ved oppstart/game over. 
