TODO: Testing, må finne ut hvordan å installere dependencies i pom.xml og legge til junit. gjøre ferdig reduced echelon form. 

Brukerinstruksjoner:
- Start programmet i CalculatorView
- øk eller minsk størrelsen på matrix, skriv inn tall, modus er ikke implementert/har ingen effekt for øyeblikket.
- trykk confirm
- trykk på reduce to echelon form knappen for å redusere til trappeform. https://www.emathhelp.net/en/linear-algebra-calculator/ for sjekk