forrige &bullet; [oversikt](../README.md) &bullet; [neste](02-familiarize_with_code.md)

## Anbefalte forberedelser

* Laben antar at du har kjennskap til grunnleggende java, inkludert [grensesnitt](https://inf101v23.stromme.me/notat/grensesnitt/), [klasser og objekter](https://inf101v23.stromme.me/notat/objekter/).
* Du bør ha skummet igjennom kursnotatene om [arv](https://inf101v23.stromme.me/notat/arv/), men vi kommer ikke til å gå i dypden på dette i denne lab'en.
* I den utleverte koden dukker det opp to *record*-klasser. Du trenger ikke sette deg inn i mutabilitet for denne lab'en, men kursnotatene om dette inneholder også et [avsnitt om record-klasser](https://inf101v23.stromme.me/notat/mutabilitet/#record) hvor det er verdt å skumme gjennom eksempelet som demonstrerer bruken.
* Kursnotatene om [grafikk](https://inf101v23.stromme.me/notat/grafikk/) vil naturligvis være spesielt relevante, primært de tre første avsnittene om rammeverket, koordinatsystemet og grunnleggende figurer; men også hjelpemetoder, farger og adaptiv tegning blir adressert i lab'en.

