Møtested: Digitalt (Discord)
Dato: 12. Mars
Oppmøte: Alle i gruppen!

Dette gjorde vi på gruppetime:
- Dette må implemiteres for neste oblig: Tester, javadocs, fungerende fiender, win screen, 
meny og navigere mellom baner, Marius kan våkse seg stor
og coins som blir vist
- Videre i møte diskuterte vi å lå en plan for ukene fremover på hvordan vi skal jobbe opp mot den neste innleveringen


Dette skal vi gjøre neste uke (uke 12):
- Få sett på tester og komt i gang med testing
- Fordele arbeidsoppgaver og parprogrammere
