Møtested: Digitalt (Discord)
Dato: 04. April
Oppmøte: Alle i gruppen!

Dette gjorde vi på gruppetime:
- Vi begynnte å endre på tilesette for å lage egene sprites og får vist tema til spillet
- Vi begynnte å lage en main menu for splittet
- Vi begynnte å lage tester, har komt et stykke videre der å fått til å lage et par basic tester.

Dette gjør vi neste uke (15):
- Vi tenker å et møte hver dag i uke 15 for å komme i mål med innleveringen den fredagen
- Vi skal få lagde mange flere tester
- Gjort ferdig main menu
- Fått til kolisjon mellom marius og edderkopp (enemies)
- Lagd ferdig det nye tilesettet og endret endre mappet til å bruke det nye tilesettet
