Dato: 06. Februar
Møteplass: Vilvite (Gruppe time)

Møte referat:
- Opprettet gitlab gruppe/prosjekt
- Kommet frem til at vi skal lage spillet: Super Mario Bros
- Kartlagt kompetansen til de ulike medlemmene av teamet
- Begynnt å komme med ideer til spillet
- Lagd plan for spill funksjoner
