Link til projectboard i [Asana](https://app.asana.com/0/1201785608693491/board)

Krav fra MVP som er proiritert for implementering ved innlevering oblig 2 (skal spesifiseres med bedre bedskrivelser og akseptansekriterier):
-	Poeng
-	Fiender
-	At spiller tar skade
-	Game Over Screen 
-	Multiplayer
-	Designe et utvidet spillbrett
-	Vaffel målsymbol
